“Будемо кататись”: на популярному українському курорті медики відмовились рятувати дитину (відео)

На курорті у Кирилівці Запорізької області трапився скандальний випадок із місцевими лікарями швидкої допомоги.

Про це у Facebook повідомила голова обласної організації допомоги хворим на муковісцидоз Катерина Нестеренко, пише Obozrevatel.

Нестеренко розповіла про сім’ю з Білорусі, яка відпочивала на курорті. Повідомляється, що після того, як дитині стало зле, викликали швидку допомогу. Зазначено, що дитину мали доправити в лікарню, однак медпрацівник повідомив, що їм надійшов ще один виклик, і вони разом із ними поїдуть за іншим пацієнтом.

“А тепер спокійно. Викликала “швидку”, приїхали, правда, швидко. Тут подзвонив якийсь Саня і повідомив про терміновий виклик. Ми пішли у “швидку” з цим бідним малюком, і фельдшер сказав, мовляв, зараз поїдемо кататися. Думаю, що означає кататися?” – згадувала вона.

Нестеренко додала, що з мамою і хлопчиком вирішила поїхати бабуся, але фельдшер буквально силою намагався витягнути пенсіонерку з авто. За її словами, лікар казав, що всім місця у “швидкій” не буде.

“Бабуся захотіла їхати з рідними, на що фельдшер почав кричати і витягати її з авто, лаявся матом, кидався на мене битися. Я сказала, що, згідно з протоколом і наказами, вони не мають права їхати на черговий виклик. Потім мене з’єднали, найімовірніше, із Сашею – я не знаю хто це. Він сказав, що всього дві швидкі, а потрібно госпіталізувати важкого хворого”, – розповіла вона.

У результаті батьки дитини відвезли її в лікарню. І додали, що скаржитимуться на інцидент.

“Загалом, це кінцівка. До цього були мати і кидання на мене, я сказала, що я буду скаржитися, фельдшер грубо відповів “Іди, скаржся!” матом”, – додала Нестеренко.

Читайте також  Трагедія на українському курорті: 6-річна дівчинка загинула на очах у туристів. Смертельний відпочинок

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -