Познайомився для інтиму і вбив: у Запоріжжі знайшли розчленований труп жінки

У Запоріжжі в одній із квартир на вулиці Чумаченка знайдено розчленований труп невідомої жінки.

Як інформує пресслужба обласного ГУНП, інцидент трапився 6 липня.

“Близько 16:50 до Комунарського відділення поліції надійшло повідомлення від пенсіонера про те, що він знайшов труп”, — зазначено у повідомленні.

Зазначається, що на місці події слідчо-оперативною групою було виявлено тіло жінки у віці близько 35-40 років, поліцейськими проведено огляд і зібрані речові докази.

Правоохоронці встановили особу та місцеперебування підозрюваного, громадянина 1977 року народження. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

“Встановлено, що 3 липня зловмисник, за місцем свого проживання, під час конфлікту, що раптово виник із малознайомою жінкою, вдарив її по голові та ліг спати”, — повідомили у поліції.

Відомо, що від отриманої травми потерпіла померла на місці. Наступного дня чоловік розчленував її тіло, а деякі його частини викинув.

При цьому Actual.Today, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, пише, що підозрюваний познайомився із загиблою для сексуальних стосунків у парку ім. Гагаріна.

Поліцією триває досудове розслідування кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Читайте також  Без паніки! У МОЗ розповіли, як убезпечитися від зараження коронавірусом (інфографіка)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -