Це ж діти! Зеленський зробив емоційну заяву. Поставив жорсткі вимоги

Володимир Зеленський: Одне з перших завдань нового голови Одеської ОДА – взяти під особистий контроль з’ясування причин трагедії, внаслідок якої загинули діти

Президент України Володимир Зеленський доручив майбутньому голові Одеської обласної державної адміністрації, якого найближчим часом буде призначено на посаду, особисто проконтролювати розслідування трагедії в Одеській області, у результаті якої загинуло четверо дітей.

«Одне з перших завдань для нового очільника Одеської ОДА – взяти під особистий контроль з’ясування причин цієї трагедії та унеможливлення подібних випадків у майбутньому», – зазначив Глава держави.

У президентській канцелярії не уточнили, до кого саме, як нового керівника Одещини, апелює глава держави. Наразі схваленим Кабінетом міністрів, але не затвердженим указом президента кандидатом на посаду голови Одеської ОДА, є Андрій Андрейчиков.

Нагадаємо, 1 липня у с. Чорна Окнянського району Одеської області внаслідок пожежі у приватному житловому будинку загинуло четверо дітей.

«Матерів 2000 та 1996 років народження на момент пожежі не було вдома, вони перебували на подвір’ї у стані алкогольного сп’яніння», – йдеться у повідомленні. Зазначається, що під час пожежі загинули дві доньки 2017 р. н. та 2018 р. н. однієї жінки та ще дві дівчинки також 2017 р. н. та 2018 р. н. іншої матері. На місці події працюють психологи ДСНС. Причина пожежі та смерті встановлюються. Від ДСНС залучалась 1 од. пожежної техніки та 4 чол. особового складу.

«Як встановили поліцейські, дві місцеві жительки 19-ти та 23-ох років залишили дітей вдома без нагляду, а самі пішли в гості до подруги. Після трагедії їх виявили в стані алкогольного сп’яніння, що підтвердила медична експертиза», — йдеться в повідомленні.

«На даний час проводиться огляд місця події, допитуються свідки, батьки дітей. Вирішується питання щодо кваліфікації кримінального провадження», – прокоментував подію начальник Подільського ВП Микола Піщанський.

Читайте також  Перша інтимна близькість: що батьки повинні розповісти доньці про секс

Українці в соціальних мережах, не стримують своїх емоцій і зазначають, що такі “горе” – матері, повинні бути серйозно покарані, а президент і народ повинні взяти справу на особистий контроль!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -