Кошти на «порохоботів» і «чорнуху» ще залишилися! Неочікувана заява про розпуск Ради

Олесь Доній заявив в інтерв’ю журналістам видання Гордон, що Володимиру Зеленському насправді вигідний саботаж з боку чиновників і депутатів Верховної Ради. На думку політичного аналітика, це означає, що протягом як мінімум найближчих 6 місяців країну буде серйозно трясти

Олесь Доній вважає, що Володимиру Зеленському цілком може бути вигідний саботаж з боку чиновників і депутатів парламенту. Це дасть новому главі держави замінити їх своїми людьми. Однак для країни цей варіант досить небезпечний. Адже як мінімум найближчі півроку Україна буде трясти. Причому, ця тряска може затягнутися і на більш тривалий період.

Ми ще не раз побачимо кроки, спрямовані на розкол нації, оскільки кошти на «порохоботів» і на «чорнуху» ще залишилися. На практиці це означає наближення самої справжньої катастрофи, оскільки такий сценарій – це те, чого так чекає Путін. До речі, нинішній господар Кремля завжди був зацікавлений у президентстві Порошенко, оскільки для України це означає внутрішній розкол, корупція і бідність. У свою чергу слабка Україна потрібна Кремлю як попередження росіянам. Вона буде показувати, що народні протести не призводять ні до чого хорошого.

Окрім того, раніше Доній розповів про можливі дочасні вибори.

«Чи можуть бути дочасні вибори – безперечно. Депутати – це такі ж найняті українським суспільством громадяни. Суспільство може їх наймати на роботу, а може звільняти. От якщо є такий період, що до Верховної Ради потрібно обрати нових людей, це абсолютно нормально. Суспільство може помилитися, може обрати не тих, але давайте прискоримо ротацію. Я в цьому не бачу жодної проблеми»,– зазначив політолог.

Водночас він заявив, що у дочасних виборах до Верховної Ради зацікавлений не тільки новообраний президент Зеленський.

Читайте також  Обіцяє перетворити держкордон в “нездоланний європейський вал”: Гучна заява Гройсмана

«В дочасних виборах зацікавлений Петро Порошенко, який вже розпочав парламентську кампанію. Петро Порошенко може використати дочасні вибори»,– заявив Доній.

А от чинні народні депутати, на переконання політолога, бояться перевиборів.

«Ця Верховна Рада – збіговисько цуциків, які не приймають рішення. Вони не прийняли нового виборчого законодавства, а тільки обіцяли, як і закон про імпічмент президента. Тому те, що депутати бояться і саботують процес інавгурації, це факт. У цьому плані у них спрацьовує тваринний інстинкт. Вони бояться втратити свої посади»,– вважає політолог Олесь Доній.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -