Посол України при ООН отримав додаткову посаду від Порошенка

Постійний представник України при Організації Об’єднаних Націй Володимир Єльченко додатково виконуватиме обов’язки надзвичайного і повноважного посла України на Ямайці.

Відповідний указ №213/2019 Президент України Петро Порошенко підписав 11 травня.

Єльченко з 2010 по 2015 роки був надзвичайним і повноважним послом України в Росії. З 9 грудня 2015 року – постійним представником України при ООН. А в січні 2016-ого він також став постійним представником України в Раді безпеки ООН.

У суботу, 11 травня, Порошенко також підписав указ про звільнення заступника голови Адміністрації Президента Олексія Філатова, який обіймав свою посаду з липня 2014 року.

Зазначимо, по завершенню своєї каденції Порошенко відзначився низкою кадрових змін – як звільнень, так і призначень:

звільнив з посади командувача Нацгвардії Порошенко звільнив командувача Нацгвардії і призначив нового виконувача обов’язків Юрія Аллерова та призначив виконувачем обов’язків командувача Миколу Балана;
призначив Олександра Сирського новим командувачем ООС;
звільнив Артеменка з посади члена Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Новим членом Нацради став Володимир Горковенко, який раніше працював завідувачем відділу в Головному департаменті інформаційної політики Адміністрації Президента;
звільнив керівника своєї охорони Юрія Федорова;
призначив низку суддів Верховного суду.

 

Читайте також  У Чорному морі пройдуть спільні навчання України та США

Шукайте деталі в групі Facebook


-