Categories: Події

Первісток принца Гаррі і Меган Маркл не отримає королівського титулу: деталі

Здається, герцоги Сассекські вже нічим не могли б здивувати своїх фанатів після періодичних порушень королівських правил і заяви про таємні пологи. Однак, це помилкова думка. Іноземні ЗМІ розбурхали новиною про те, що принц Гаррі і Меган Маркл мають намір відмовитися від королівського титулу для своєї дитини.

Королівське подружжя, яке незабаром вперше стане батьками, готові відмовитися від своїх титулів і почестей заради майбутнього первістка. Про це повідомляє видання Town and Country. У джерелі зазначається, що народжена дитина не буде принцом чи принцесою і до неї не звертатимуться “Його Величність”.

Перед народженням первістка принца Вільяма і Кейт Міддлтон Єлизавета ІІ видала указ, в якому вказувалося, що їхній майбутній син отримає титул принца. А в грудні 2012 року Її Величності довелося випустити новий указ, в якому вона зазначила, що такі звання отримають всі діти герцогів Кембриджських, оскільки герцог Кембриджський є першим спадкоємцем престолу після свого батька Чарльза.

Саме таку грамоту Єлизаветі ІІ потрібно було видати за кілька місяців до народження первістка принца Гаррі, аби він отримав титул принца чи принцеса. Проте королева цього не зробила. До того ж репортери монаршої сім’ї також додали, що самі герцоги Сассекські мають намір відмовитися від своїх титулів, оскільки вони не є прямими спадкоємцями на престол і їхні звання не мають сенсу. Тим паче, таке рішення дозволить їм виховувати свою дитину так, як вони хотітимуть, у нормальній атмосфері, без королівських обмежень.

Natalia

Recent Posts

“З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби”: кого ТЦК поки не чіпатиме?

"З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби": кого ТЦК…

6 години ago

Скільки коштує ігнорувати військовий обов’язок? Штрафи вже досягають божевільних меж

Скільки коштує ігнорувати військовий обов'язок? Штрафи вже досягають божевільних меж Наступ адміністративної відповідальності можливий з…

6 години ago

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками – карта областей

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками - карта…

10 години ago

В Офісі президента сподіваються на “європейське рішення” стосовно українських чоловіків за кордоном

В Офісі президента сподіваються на "європейське рішення" стосовно українських чоловіків за кордоном Радник керівника ОП…

12 години ago

Стосується всіх, хто виїхав: Подоляк розповів, що на них чекає – буде спільне рішення по всьому ЄС

Стосується всіх, хто виїхав: Подоляк розповів, що на них чекає - буде спільне рішення по…

14 години ago

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство (ФОТО)

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство…

16 години ago

This website uses cookies.