Все, крапка, вичерпаний: Ірина Федишин висловилася про cкaндал, що склався навколо неї

Останні дні у Мережі активно обговорювали cкaндал, який виник навколо співачки Ірини Федишин, пише ТСН.

Їй закидали, нібито вона накручує голоси, аби здобути перемогу у номінації “Народний хіт” на премії “Золота Жар-птиця”. Окрім того, продюсер виконавиці Віталій Човник ділився скрінами переписки з людиною, яка пропонувала вирішити питання з голосами за певну винагороду.

Ірина та її менеджмент написали заяву на цю людину до пoліції, проте вже зараз повідомили, що вибачили свого кривдника та відкликали заяву.

“Увага! Крапка! Cкандал “накрутки і скріншоти” вичерпаний! Громадянин України, який фігурував у цій справі, у письмовій формі попросив вибачення у співачки Ірини Федишин. У часи Великоднього посту потрібно вміти пробачати. Ми відкликали заяву на хлопця. Конфлікт вичерпаний! P.S .: вибачення було написане у присутності керівників каналу М1 та М2. Щиро дякую усім, хто розібрався в цій ситуації”, – йдеться у повідомленні на офіційній сторінці у Facebook Ірини Федишин.

Разом з тим співачка підтвердила, що зняла свою кандидатуру з номінації на премії “Золота Жар-птиця”, аби “уникнути провокацій”.

“Я попередньо зняла свою кандидатуру, щоб уникнути провокацій! Любов публіки – це найбільша нагорода! Щиро дякую усім за підтримку”, – написала Федишин.

Нагадаємо, навколо української співачки Ірини Федишин, яка є номінанткою у музичній премії “Золота Жар-птиця” у категорії “Народний хіт”, у соцмережі розгорівся гучний скандал.

На сторінці в Instagram чоловік та продюсер артистки Віталій Човник залишив великий пост, у якому розповів, що виконавицю звинуватили у накрутці голосів. Буцімто Федишин накрутила голоси, щоб перемогти у номінації “Народний хіт” на премії.

“Ми виражаємо жаль, що хтось із наших колег по музичній індустрії готовий зайти так далеко в спробі дискредитувати ім’я Ірини Федишин, ім’я, яке наші прихильники пов’язують з чистотою, любов’ю, позитивом і гарною музикою. Ми виражаємо жаль, що телеканал М2 та музична премії “Золота Жар-Птиця” стали інформаційним полем для нечистих ігрищ, замовником яких, є встановлені нами особи. Ми віримо, що справедливість візьме верх і замовники цієї дискредитації понесуть покарання”, – заявив продюсер співачки Віталій Човник.

Читайте також  Голова лікарні на Сумщині оголосив голодування через нестачу фінансування

Продюсер також розповів, що йому написав невідомий чоловік, який повідомив про те, що на Федишин “риє компромат один з продюсерів учасниць” і запропонував “їх відморозити” за певну суму грошей. Скринами переписки Човник також поділився.

Окрім того, продюсер Ірини Федишин згадав іншу співачку Андріану і назвав її замовником усього згаданого вище.

“Про замовника! Андріана. Ця людина готова на все, щоб очорнити ім’я Ірини Федишин! Нижче скидаю скріни, як вона відгукується про Ірину у переписці з прихильниками співачки, обзиваючи її “чмoм”. Висновки робіть самі. Коротко: Ірина не спілкується з цієї людиною вже більше 13 років. Про неї жодного образливого слова від Ірини не було сказано! Та увесь цей час вона безпідставно обливає брудом нашу сім’ю. А я не спілкувався з нею жодного разу в житті. Окрім того, вона пише, що я “кінчений”. Звідки така ненависть?” – обурюється Човник.

Своєю чергою, за співачку Андріану вступився її продюсер Володимир Водвуд, який розповів у Facebook, що ніяких людей вони не замовляли й нічого подібного не робили.

“Після того, як була викрита уся чорна схема зі всіма доказами, продюсер Федишин Човник, вирішив що йому якось потрібно від цього відбитися, і не знайшов іншого методу, як вигадати історію про те, що він нібито нічого не накручував, а що нібито я з моєю артисткою Андріаною, усе це придумали та спланували, щоб його у чомусь скомпрометувати. Я не буду багато говорити з цього приводу, але я абсолютно ні в чому не винен, тому готовий іти на очні ставки з людиною, яка надала усю інформацію, а тепер Човник хоче піднести це, що я нібито людину замовив”, – зауважив Водвуд.

Читайте також  Аліменти на утримання батьків: Скільки і чи повинні взагалі платити українці

Він також написав, що нібито свого часу Віталій Човник “поливав брудом” Андріану та “забивав цвях у творчість співачки”.

“Віталій Човник багато пише про те, що моя артистка колись погано відгукувалась про його співачку, але при цьому не згадує про те, як у 2014 році він особисто забивав цвях у творчість співачки Андріани, та хотів нас знищити, при потребі я зможу детальніше розказати, що я маю на увазі. Також пан Віталій чомусь не згадує про те, як його дружина та співачка в багатьох інтерв‘ю обливала незаслуженим брудом мою дружину. Як Човник “гарно” відгукувався про мене та мою артистку перед різними організаторами концертів і ще багатьма людьми. Ми усе це давним-давно забули, пробачили їм і відпустили. Ми хочемо розвиватись у шоу бізнесі і зовсім не хочемо дивитись в їхню сторону”, – заявив продюсер артистки Андріани.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -