Руки б відсохли: розтрощили могилу військового

У Могилеві-Подільському Вінницької області невідомі розбили пам’ятник на могилі бійця АТО Владислава Дюсова.

“Розбили могилу Дюшесу, загиблого бійця полку” Азов “. Вона, звичайно, буде відбудована і відновлена”, – написав у Facebook Владислав Соболевський.

Символічно, що це сталося через кілька днів після дня народження Дюсова, який він уже ніколи не відсвяткує, зазначив Соболевський.

“Подібні вчинки впевнюють у декількох речах: люди не знають честі, а значить, не мають її. Дюс досі живий і він перед нами, бо ми пам’ятаємо його, і пам’ятають його вороги. Як би не хотілося написати образливі слова, але час розсудить, на чиї могили діти будуть нести квіти, а чиї завіє попелом”, – зауважив військовий.

Вчинок невідомих вразив його побратимів. Користувачі соцмережі не вибирали слів.

“Люди, запам’ятайте це роблять корінні кацапи, вони апріорі ненавидять Україну. І поки не зробимо як в Прибалтиці нічого не зміниться. Це бидло повинно мати тільки довідку і ні в якому разі паспорта”.

“Ті, хто це зробив навіть не уявляють яким бумерангом їм повернеться наруга над могилою. Можна вірити, а можна і не вірити, але є сила, яка повертає борги сторицею. Тому бережіться, вандали”.

” Пора валити під… сів. Спіймати хоч одного і просто вбити. Нелюди”.

“Руки б відсохли вандалам”.

Водночас деякі припускають, що варто звернути увагу на якість встановлення пам’ятника.

“Уважно подивіться характер пошкодження. Після цієї зими, а потім шквального вітру два надгробки зламалися. Також думав що вандали. Зателефонував майстрам. Вони кажуть, що якийсь клей неякісний. Все, що встановлювали останні два роки відклеюється. Але якщо то вандали зробили, то горіти їм в пеклі”, – написав Руслан Музика.

Владислав Дюсов загинув внаслідок важкого поранення в Широкино у 2015 році. Серед побратимів був відомий як Дюшес. Саме так і написали на пам’ятнику.

Читайте також  Прокурори відбирають землю у фермерів і оформлюють її на себе

15 вересня 2015 року його посмертно нагородили орденом “За мужність” III ступеня.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -