Колишній монах пояснює як розпізнати енергетичного вампіра і як вберегтись

Ви помічали, що проводячи час в компанії деяких людей, ви відчуваєте неймовірну втому, занепад сил, тривожність або страх?

Буває так, що спілкування з кимось конкретним буквально вганяє вас в депресію. Так, є такі люди, поруч з якими нам стає погано.

Важливо навчитися розпізнавати таких людей. Чому? Тому що вони – енергетичні вампіри. Люди, що висмоктують з нас енергію і сили. Енергетичним вампіром може бути хто завгодно: ваш колега, друг, родич або навіть випадковий попутник.

У минулому монах, а тепер оратор і підприємець Дандапані розділяє всіх таких вампірів на дві групи:

Тимчасові енергетичні вампіри – це люди, які потребують енергії оточуючих в певні моменти свого життя. Наприклад, тоді, коли вони переживають розлучення, втрачають когось із близьких чи улюблену роботу, проходять через сімейні кризи та інше.

Постійні енергетичні вампіри – це люди з народження і до останніх днів харчуються енергією оточуючих. Вони зовсім не прагнуть до цього щось зробити – змінити себе і підхід до оточуючих. Розпізнати таких людей нескладно, адже після спілкування з ними ви завжди – немов вичавлений лимон.

Ось кілька найпоширеніших ознак енергетичного вампіра:

1. Вони завжди виставляють себе жертвою обставин.

У своїх невдачах вони ніколи не звинувачують себе. Такі люди звинувачують у своїх проблемах оточуючих. Вони відмовляються брати на себе відповідальність за своє життя.

2. Завжди намагаються привернути до себе увагу. Бути центром загальної уваги – головна мета енергетичного вампіра. Він буде домагатися цього за всяку ціну.

3. Енергетичні вампіри – особистості з комплексом нарциса. Все і завжди повинно крутитися навколо них. Оточуючі не мають для них ніякого значення.

4. Вони обожнюють надмірно драматизувати і роздувати з мухи слона.

Тепер ви знаєте, за якими ознаками можна розпізнати енергетичного вампіра. Кращий засіб захисту – уникати з ним спілкування взагалі. Але, звичайно, таке можливо далеко не завжди, адже вампіром може бути досить близька вам людина.

Дандапані каже, що з людьми, які намагаються підживлюватися вашою енергією, варто бути «м’яко відстороненими». При необхідності бути добрими і уважними, але не втягуватися в їхні ігри.

Як захистити свою енергію? Уявіть собі воду, каже колишній монах. Нею можна полити квіти, а можна просто вилити.

Вода, яка використовується для квітів, дає можливість їм рости і радувати нас своєю красою, а вилита – даремно витрачений ресурс. Якщо ви інвестуєте в позитив – це тільки примножує позитивну енергію, а якщо в негатив – ви аналогічно збільшуєте кількість негативної енергії.

«Прибережіть свою енергію для тих, хто вас надихає. Інвестуйте її в своє щастя і щастя людей, які дійсно того варті», – каже Дандапані.

Головне правило – не вступайте конфлікт. Не реагуйте на енергетичного вампіра так, як він очікує. Не забувайте, йому стає добре (а вам погано) тільки тоді, коли ми емоційно відгукуємося на його провокацію.

Natalia

Recent Posts

“Потужна негода суне в ці області, синоптики приголомшені прогнозом”: де буде мороз, дощ і снігопад?

"Потужна негода суне в ці області, синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз, дощ і снігопад?…

54 хв. ago

“Йдуть перемовини про мир”: переможниця “Битви екстрасенсів” зробила несподіване передбачення

"Йдуть перемовини про мир": переможниця "Битви екстрасенсів" зробила несподіване передбачення Яна Пасинкова вважає, що з…

3 години ago

Українських чоловіків все ж можуть повернути з-за кордону: нова заява Польщі

Українських чоловіків все ж можуть повернути з-за кордону: нова заява Польщі   Чи буде Україна…

5 години ago

В Україні пропонують починати шкільну освіту з 3-5 років

В Україні пропонують починати шкільну освіту з 3-5 років Україна якомога швидше має переходити на…

7 години ago

“Посилення мобілізації наближається з лютою силою, але ці категорії чоловіків збережуть бронювання”: повістки і ТЦК

"Посилення мобілізації наближається з лютою силою, але ці категорії чоловіків збережуть бронювання": повістки і ТЦК…

9 години ago

Україну ще чекає останній важкий удар: індійська провидиця побачила кінець війни

Україну ще чекає останній важкий удар: індійська провидиця побачила кінець війни Індійська провидиця Амала Каур…

11 години ago

This website uses cookies.