Під Рівним жорстоко побили і пограбували учасника АТО

На учасника АТО вчинили напад зухвалі грабіжники.

Про це повідомляє Національна поліція Рівненської області.

Поліція встановила, що в ніч на п’ятницю, 15 лютого, в селі Зоря в квартиру 22-річного чоловіка подзвонили, він відкрив двері і з порога отримав удар по голові дерев’яною палицею. Далі зловмисники продовжили побиття руками і ногами, а потім завдали удару кухонним ножем у плече.

Потерпілому довелося повідомити паролі до банківських карток. Нападники викрали 100 доларів, срібний ланцюжок, мобільний телефон, банківські картки, значок учасника АТО.

Потерпілий звернувся за допомогою до сусідів, які викликали “швидку допомогу”. Медики діагностували травму грудної клітини, живота, колото-різану та множинні рани.

Поліція встановила особи зловмисників. 16-річного зловмисника розшукали вранці за місцем проживання. В даний час рішенням суду він притягнутий до кримінальної відповідальності у вигляді позбавлення волі строком на три роки за скоєння крадіжок і грабежу. На розгляді суду є ще два кримінальні провадження за фактом крадіжки і грабежу з проникненням.

21-річний зловмисник був затриманий увечері 15 лютого біля свого будинку. При ньому були виявлені всі крадені речі, крім телефону. Тепер злочинцям загрожує термін позбавлення волі від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Читайте також  У 9-місячного малюка з Рівненщини, якого жорстоко побила мати, виявили COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -