Країна повільно, але впевнено буде ставати на ноги: мольфарка Магдалена передбачила долю України в цьому році

Ясновидиця розповіла, чи закінчиться війна на Донбасі

В 2019 році жителі Криму зрозуміють, що при Україні їм жилося краще, війна на Донбасі не припиниться, але у другій половині року значно піде на спад. Такий прогноз зробила відома карпатська мольфарка Магдалена.

Також ясновидиця говорить, що наша країна повільно, але впевнено буде ставати на ноги. Зокрема, впевнена Магдалена, покращаться соціальна і економічна сфери.
Крім того, Магдалена впевнена, що в 2019 році господар Кремля Володимир Путін не зможе так сильно, як сьогодні, впливати на положення справ на сході України. Щоправда, влада в країні-агресорі не зміниться.

Магдалена дала зрозуміти, що Путін налаштований серйозно, він жадає заволодіти українськими землями. У нього вийде відхопити певні землі. Але ті повернуться через пару десятків років назад. Наприклад, Крим сам попроситься під крило України. Поряд з цим Росія почне потихеньку в’янути. Будуть закінчуватися ресурси, свою роль зіграють санкції. Поряд з масовим хвилюванням зросте невдоволеність. Російська сторона зможе відчути не всі негаразди, які вона роками сіяла на українській стороні.

Читайте також  Учень Гіві: біля Криму затримано бойовика Чингіза

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -