Вагітну жінку госпіталізували: відомий футболіст п’яним влаштував ДТП

Вагітну жінку госпіталізували: відомий футболіст п’яним влаштував ДТП.

Захисник збірної Аргентини Алан Франко влаштував в ДТП в Буенос-Айресі. Футболіст після вечірки на честь дня народження друга в’їхав в машину, в якій перебувала вагітна пасажирка.

20-річна Каміла Каррера була на 7-му місяці вагітності та їхала разом зі своїм хлопцем в госпіталь. Дівчина отримала безліч травм, найсерйознішою з яких став перелом ребра, і була госпіталізована. За повідомленням The Star її дитині нічого не загрожує, пише Обозреватель.

За словами деяких очевидців, Франко після аварії викидав зі своєї машини банки з-під пива. Сторона потерпілої стверджує, що гравець також спробував відкупитися від поліції.

Варто нагадати, що ранше повідомлялося про те, що у дорожньо-транспортній пригоді на автодорозі Луцьк — Ковель, поблизу села Свидники Ковельського району, розбився український баскетболіст Андрій Романиця. Його дружина Оксана в реанімації.
Зазначають, що спортсмен перебував за кермом автомобіля КIA, рухаючись із Луцька до Ковеля. Він загинув на місці ДТП. 32-річну пасажирку легковика госпіталізували в реанімацію Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.

Читайте також  Одна померла просто на місці! Водій збив трьох жінок, двоє загинули

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -