Тіло жертви тиждень лежало у будинку: На Хмельниччині чоловік жорстоко вбив власну дружину

Трагедія сталася навесні цього року. Під час сварки 65-річний чоловік вбив свою дружину.

Залишивши труп у будинку він ще тиждень приховував злочин. Проте його поведінка насторожила сусідів, які й викликали поліцію.

За умисне вбивство чоловік отримав 8 років в’язниці.

Подія мала місце у Полонному в травні цього року. Між подружжям виникла сварка, в ході якої 65-річний чоловік схопив макогона і кілька разів вдарив жінку по голові. Та впала на підлогу.

Зрозумівши, що дружина ще жива, пенсіонер вхопив мотузку та задушив її. Після цього, господар залишив тіло у будинку, а сам переселився в літню кухню. Тривалу відсутність господині помітили сусіди й аж через тиждень викликали поліцію. Чоловіка затримали.

Справу розслідували за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Як повідомили у прес-службі прокуратури області, полончанина засудили до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, На Харківщині 54-річний чоловік ледве не вбив свою дружину та її подругу через ревнощі.

“Поліцейські встановили, що за місцем мешкання 66-річної мешканки смт Слобожанське під час спільного розпиття спиртного 54-річний чоловік через ревнощі вчинив сварку зі своєю 43-річною дружиною. Потім вдома взяв металеву монтировку, повернувся до квартири, де знаходилися жінки, та побив їх металевим предметом”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також  Серед загиблих у моторошній аварії під Одесою були - 17-річний хлопець та 18-річна дівчина. «Молоді і талановиті, так любили життя»

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -