Вбивав і знущався: на Прикарпатті начальник забив до смерті підопічного

Шокуюче вбивство трапилося нещодавно на Прикарпатті. У Верховині начальник РЕМу забив до смерті підопічного, а потім – просто зник.

41-річного керівника, батька трьох дітей, оголосили в розшук. Кривавий інцидент трапився пізно ввечері на стратегічно важливому підприємстві.

Родичів повідомили, що чоловік помер на робочому місці, але коли ті прибігли, зрозуміли, що так впасти просто не можливо.

З’ясувалося, що відбулося це під час святкування, одна із працівниць йшла у декретну відпустку. Згодом експертиза показала, що смерть насильницька, а начальник РЕМу після того, як його допитали – безслідно зник.

Варто нагадати, в Івано-Франківському міському суді продовжують розгляд у справі Максима Булієнка.

Нагадаємо, взимку 2017 року він побив до втрати свідомості свою 36-річну співмешканку Олександру. 24 грудня від отриманих травм жінка померла у лікарні. Конфлікт виник між ними у квартирі на Коновальця, де вони розпивали спиртні напої.

У суді підтвердили те, що рідна тітка обвинуваченого є суддею господарського суду. Її чоловік є суддею апеляційного суду, а раніше був головою міського.

Відтак родичі загиблої висловили думку про те, що це може вплинути на розгляд кримінального провадження. Захисник обвинуваченого зазначив, що не матиме нічого проти розгляду справи у іншому суді чи відводу суддів. Також у суді було вирішено, що буде допитано матір Булієнка – тому її, як свідка, попросили покинути залу засідань.

Читайте також  “Тебе чують, де треба!”: Водій обізвав українську мову козячою, але він навіть уявлення не мав, хто знаходився в маршрутці

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -