“Має право”: у СІЗО в якому перебуває Зайцева зробили заяву про її “відгули”

У Харківському СІЗО №27, де зараз перебуває обвинувачена у кривавому ДТП Олена Зайцева, запевняють, що вона фарбувала брови олівцем.

Про це повідомив перший заступник начальника управління з питань виконання кримінальних покарань Дмитро Індик. “Зайцева має право користуватися засобами особистої гігієни, зокрема косметичними засобами (олівцем і тінями для брів), а також іншими предметами побуту. Це не заборонено правилами внутрішнього розпорядку”, – йдеться в офіційній відповіді.

Нагадаємо, користувачів соціальних мереж обурило, що Олена Зайцева на одному з судових засідань з’явилася зі свіжо нафарбованими бровами. Багато хто запідозрив, що це татуаж або робота професійного майстра-бровіста.

Також громадськість обурило фото Зайцевої біля лікарні, куди її возили на обстеження. На знімку разом із арештанткою сиділи п’ятеро сторонніх жінок, які з нею розмовляли. Конвоїр перебувала на іншому боці лавочки і не заважала “побаченню”.

Щоправда, в СІЗО запевняють – громадськість не так зрозуміла ситуацію.

“Під час очікування результатів обстеження до заарештованої Зайцевої підійшли її родичі. Начальник охорони, яка перебувала поруч із заарештованою, зробила їм зауваження і наказала відійти від особового складу охорони і персони, яка перебуває під охороною. Після цього вони відійшли. Жодних побачень із заарештованою Зайцевою поза межами СІЗО не було”, – йдеться в офіційній відповіді

Читайте також  "Відважний воїн" - Україна втратила 23-річного бійця

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -