Пpocтpeлили дівчині обличчя: копи схопили дніпровських підозрюваних (відео)

У Дніпрі поліція затримала підозрюваних у нанесенні дівчині вoгнепального пopaнeння.

Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

За інформацією правоохоронців, двоє чоловіків у стані алкогольного сп’яніння відкрили вoгонь із зареєстрованого карабіна. Одна з куль потрапила в обличчя дівчини, яка знаходилася неподалік.

У затриманні підозрюваних був задіяний спецназ КОРД.

Враховуючи ризики, поліція оточила квартал в радіусі можливого перебування стрільців.

У ході спецоперації поліцейські затримали двох чоловіків. Карабін і 16 стріляних гільз вилучені та направлені на експертизу.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Дніпропетровської області. За словами правоохоронців, куля зачепила щоку пocтpaждалої.

«Подія сталася 2 серпня близько 12:30 біля мінімаркету на вул. Антипа Синявського міста Дніпро», — йдеться в повідомленні.

Куля зачепила праву щоку дівчини. Лікарі «швидкої» надали 26-річній пocтpaждалій допомогу на місці інциденту. Її життю нічого не загрожує.

Зараз поліцейські відпрацьовують територію, опитують свідків і встановлюють особу зловмисника. Також проводиться балістична експертиза, за результатами якої буде визначено зброю та інші обставини злочину.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК. Злочинцю загрожує до 7 років позбавлення волі.

 

Читайте також  Експерт озвучив найгірший з можливих сценаріїв на зиму в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -