Жінка у відносинах завжди чогось боїться. Поради, як заспокоїти свою супутницю

Як позбавити жінку від страхів.
Жінка у відносинах завжди чогось боїться. Вона боїться, що ти не любиш чи що любиш. Що знайдеш іншу або що сама не знайде нікого краще. А іноді боїться всього відразу і виливає цей хаос на тебе. Ось як зняти страхи і вгамувати даму:


Визнач проблему

Прийми факт, що дівчина, яка сумно мовчить, нервово бурчить або ридає без приводу, знаходиться в стані переляканої дитини. Твоя перша задача — визначити, тривожиться ця її внутрішня дитина або вередує. Буває дуже схоже, але тривога виглядає натурально, а каприз — більш штучно, істерично.

Присічи капризи

Каприз — прикриття тієї ж тривоги і спроба контролювати тебе зляканого. Перший варіант боротьби із примхами — виконувати їх. Відчувши себе головною, дівчина на час заспокоїться. Другий спосіб — артистично прогніватися і влаштувати поганій дівчинці морального прочухана. Її внутрішній дитині потрібна для спокою сильна рука, хоча б і з віртуальним ременем.

Зніми тривогу

Логіка тут не інструмент допомоги. Спробуй логічно довести дитині, що в темряві не водяться фашисти, і зрозумієш чому. Швидка допомога для зняття тривоги — обійняти й пожаліти. Але страхи жінки бувають наслідком твоїх же сумнівів у собі. Щоб заспокоїти її грунтовно, займися своєю самооцінкою.

Відпусти на волю

Іноді дівчина чогось боїться, але не ясно чого. То тебе втратити, то свободу. Частіше бери її за руку. Якщо вона не відповідає взаємністю — роби висновки і дотримуйся дистанції. На її наближення — трохи відходь, на віддалення — наближайся. Так ти знімеш її страх близькості.

Читайте також  Вона пила 3 чашки кави в день і ось, що трапилося з її грyдьми

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -