На Закарпатті арештували екс-голову РДА, який п’яним збив двох жінок

Екс-очільника Перечинської РДА Віктора Олефіра, який п’яним вчинив смертельну ДТП, арештували на 60 днів без визначення застави.

Таке рішення виніс суддя Ужгородського міськрайонного суду 16 липня, повідомляє Мukachevo.net.

Згідно з рішенням, Олефіру обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 11 вересня без визначення застави.

«Я усвідомлюю негативні наслідки свого вчинку і прошу вибачення у потерпілих і їх родичів», – сказав Віктор Олефір на суді.

Як писав «Вголос», у місті Перечин Закарпатської обл. на вул. Жовтневій 13 липня о 22:37 голова Перечинської райдержадміністрації Віктор Олефір, перебуваючи напідпитку, на джипі наїхав на двох жінок. Після ДТП потерпілих – двох жительок Перечина віком 71 та 56 років – швидка доставила до реанімації районної лікарні. Молодша жінка померла від отриманих травм, друга перебуває у реанімації.

Згодом голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що Олефір за 20 хвилин до смертельної аварії скоїв ще одну – зіткнувся з легковим автомобілем. Проте його з місця ДТП відпустила поліція

Пізніше прокурор Закарпатської області оголосив про підозру голові Перечинської РДА Віктору Олефіру у вчиненні смертельної ДТП, внаслідок якої одна жінка загинула, інша потрапила до реанімації.

Читайте також  Українських водіїв будуть штрафувати за "модні" номери: кого це торкнеться

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -