На Тернопільщині розшукують серійного убивцю

13 червня у Тернополі на вулиці Чубинського у напівзруйнованій будівлі виявили тіло, замотане у покривало та целофан. Через декілька днів неподалік того ж місця у смітті оперативники відкопали труп ще одного чоловіка. Головним підозрюваним у вбивстві є раніше судимий Михайло Феськів.

Феськів Михайло Петрович, 14 травня 1977 року народження. Уродженець села Яблунів Гусятинського району. У листопаді 2017 року підозрюваний вийшов з тюрми, де відбував термін за убивство. Згодом, з січня по квітень 2018 року Феськів перебував на заробітках, а коли повернувся – знову взявся за “своє”.

Так, спершу правоохоронці оголосили у розшук двох підозрюваних: Михайла Феськіва та його друга Андрія Рудковського. Як стало відомо, сьомого червня підозрюваний разом зі знайомим, Рудковським Андрієм, який також перебував у розшуку, і тернополянкою та ще одним товаришем розпивали спиртні напої. Між трьома чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку.

Нанесення тілесних ушкоджень стали летальними для одного з них. Рудковський і Феськів тіло закопали у смітті на вулиці Чубинського.

Згодом, Рудковський та Феськів знову розпивали спиртні напої вже у компанії шести осіб. Між ними виникла суперечка і внаслідок бійки було вбито Рудковського. Його тіло знайшли на смітнику по вулиці Чубинського.

У разі затримання Феськіву загрожує довічне ув`язнення.

Правоохоронці попереджають- убивця може переховуватися у закинутих місцях на території Тернопільської області. Тернополян просять бути обережними та не намагатися затримати зловмисника самостійно.

Читайте також  За вбuвcтво ковельчанки у Польщі затримали двох українців та поляка (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -