“Задушив і закопав власного батька”: Подробиці вбивства, що сколихнули все місто

Убив власного батька, тіло заховав в мішок і вивіз в кар’єр – стали відомі подробиці трагедії в селі Салгани Одеської області.

Чому місцеві жителі шкодують вбивцю, а не жертву? Село Салгани приголомшило страшне звістка: їх 31-річний односельчанин Дмитро вбив свого 54-річного батька Анатолія. Але місцеві захищають не вбитого, а його сина. Виявляється, покійний раніше сидів за вбивство, а вже на свободі тиранив всю свою сім’ю. Найбільше діставалося дружині. Щиро любив, здається, тільки молодшу дочку Тетяну. Дмитро давно проживає окремо. У нього дружина і 6-річна дочка. Чоловік постійно приходив до батьків, у них був спільний бізнес.

У той страшний день він приїхав за рибою. Мати була на базарі, а батько, як завжди, знайшов привід принизити сина. Між чоловіками зав’язалася бійка, в результаті син задушив батька. Коли зрозумів, що накоїв, вирішив позбутися тіла. Найбільше Дмитро турбувався, щоб мати не дізналась про подію. У шоковому стані чоловік засунув тіло убитого батька в мішок. У трьох кілометрах від села знаходився піщаний кар’єр. Саме тут знайшов підходящу для схованки глибоку яму.

Пізніше, на слідчому експерименті, Дмитро покаже і стежку, по якій їхав, і яму, де сховав мішок з тілом. Сусіди збираються всім селом стати на захист 31-річного підозрюваного. Незважаючи на щиросердне зізнання, хорошу характеристику та всі обставини справи, Дмитру світить реальний термін ув’язнення. Ось до яких трагічних наслідків можуть привести систематичні знущання і батьківська нелюбов.

 

Читайте також  В Одеській області на травневі свята з балкона випав крокодил

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -