Скандальний подарунок: Теща розвісила пікантні фото доньки з одіозним радикалом на Манхеттені

Ольга Байбородіна зізналася, що це вона розвісила фото дочки з депутатом-радикалом на Манхеттені.

Останні кілька днів не вщухає загострення пристрастей з приводу народного депутата Сергія Рибалки з “Радикальної партії” і його дівчини Анастасії Байбородіної, яка в День народження отримала в подарунок трансляцію своїх фотографій на Таймс-сквер у Нью-Йорку.

8 грудня центрі Манхеттена на одній із будівель показували фотоколажі Анастасії з Сергієм. Природно журналісти припустили, що такий дорогий і романтичний подарунок міг зробити дружині тільки люблячий чоловік Рибалка.

Однак, Анастасія уточнила, що цей дорогий подарунок їй зробила мама. І ось Ольга Байбородіна нарешті прокоментувала те, що відбувається підтвердивши, що це вона замовила трансляцію знімків, а не її зять.

Ми вже писали про те, що Ольга Байбородіна, мама Насті – широко відома у вузьких колах. Вона єдиний експерт з жіночого водіння в Україні. Саме вона створила відому мережу шкіл “Автоледі”, де жінки-інструктора навчають представниць прекрасної статі водити автомобілі по місту.

Як розповіла Ольга журналістам ТСН – білборд – це її ідея, а реалізувати задум допомогло одне туристичне агентство. За таке оригінальне привітання жінка заплатила, за її словами, близько 47 тисяч гривень.

“Це не Сергій Рибалка, це я їй зробила подарунок. Взагалі не знаю, що це за статті з’явилися незрозумілі. У мене є всі документи від агентства, в якому я замовляла. Навіть не розумію, в чому тут”буча”. Вона поїхала в Америку, і я дуже хотіла її красиво привітати. вона у мене єдина дочка, чому я не можу дозволити собі такий сюрприз зробити. Тим більше, що вона завжди святкує день народження в родинному колі, з друзями, а тут вона була далеко, тому народилася така ідея. Це була спонтанна ідея, оскільки не було відомо, чи поїде вона. Я б уквально за кілька днів це організувала”, – розповіла Байбородіна-старша.

Як ми вже писали, Олег Ляшко, лідер “Радикальної партії” негайно відреагував на публікації про те, що його соратник зробив такий дорогий подарунок своїй цивільній дружині. Він був вкрай обурений і заявив, що “розміщення моїм колегою Сергієм Рибалкою відеобордів в Нью-Йорку – це повна дурість. І дуже погана реклама для нашої команди, я про таке не просив! Коли ти публічна людина – повинен завжди думати про наслідки своїх дій. Пропоную Сергію визначитися чим далі займатися: понтоваться перед своєю дівчиною, або працювати на Україну в моїй команді!”.

Можливо, саме тому кмітлива теща Ольга вирішила допомогти своєму зятю Сергію, щоб не руйнувалася його політична кар’єра.

Нагадаємо, що Сергій Рибалка, за даними ЗМІ, є одним зі спонсорів “Радикальної партії”. Належать нардепу і його близьким родичам підприємства виробляють насіння під відомою маркою SEMKI, сухарики FLINT і товари для будинку – мило, серветки.

Рибалка був офіційно одружений. Чотири роки тому він розлучився. Від цього шлюбу є дочка на ім’я Роксолана.

З Анастасією Байбородіна політик зустрічається більше двох років і вона називає його “своїм цивільним чоловіком”.

Tanya

Recent Posts

“Йдуть перемовини про мир”: переможниця “Битви екстрасенсів” зробила несподіване передбачення

"Йдуть перемовини про мир": переможниця "Битви екстрасенсів" зробила несподіване передбачення Яна Пасинкова вважає, що з…

1 годину ago

Українських чоловіків все ж можуть повернути з-за кордону: нова заява Польщі

Українських чоловіків все ж можуть повернути з-за кордону: нова заява Польщі   Чи буде Україна…

3 години ago

В Україні пропонують починати шкільну освіту з 3-5 років

В Україні пропонують починати шкільну освіту з 3-5 років Україна якомога швидше має переходити на…

5 години ago

“Посилення мобілізації наближається з лютою силою, але ці категорії чоловіків збережуть бронювання”: повістки і ТЦК

"Посилення мобілізації наближається з лютою силою, але ці категорії чоловіків збережуть бронювання": повістки і ТЦК…

7 години ago

Україну ще чекає останній важкий удар: індійська провидиця побачила кінець війни

Україну ще чекає останній важкий удар: індійська провидиця побачила кінець війни Індійська провидиця Амала Каур…

9 години ago

Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опаді

Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опаді В…

12 години ago

This website uses cookies.