“Нелюди”: батьки жорстоко познущалися з маленької дитини, засунувши її в мікрохвильовку

Про це інформує “Лайф.ру”, посилаючись на New York Post.

Батьки, яких звуть Дерік і Міка, привезли дитину в лікарню зі скаргою на висип, але лікарі з’ясували, що насправді це опік, і повідомили про свої підозри поліції.

У США сімейна пара засунула в мікрохвильовку 4-місячне немовля.

Експертиза підтвердила побоювання лікарів. Опіки свідчили про те, що над дитиною знущалися, і на допиті горе-батьки в усьому зізналася.

Жінка розповіла, що вони проводили над дитиною моторошні експерименти. Зокрема, її чоловік кілька разів кидав немовля на підлогу, намагаючись повторити веселу рекламу по ТБ.

Через це у дитини були травми черепа, а тіло було вкрите гематомами і синцями. Також одного разу батьки засунули дитину в мікрохвильовку, після чого на обличчі хлопчика з’явився опік.

При цьому повідомляється, що цей хлопчик був вже другою дитиною пари. Раніше у них народилася дочка, але від неї батьки відмовилися прямо в пологовій палаті.

Зараз батьки-нелюди знаходяться під вартою, рішення суду для них буде винесено в грудні. Що стосується малюка, то він проходить курс відновлення в лікарні, а пізніше його відправлять до притулку.

Читайте також  Італійське видавництво шкільних підручників вибачилося за неправдиві дані про Україну

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -