Восьмикласник зник по дорозі до школи

На Кіровоградщині розшукують зниклого 13-річного Дениса Сачука з села Богданівка Знам’янського району.

Хлопець виховується в прийомній сім’ї. 25 вересня він вийшов з дому в школу. На уроках так і не з’явився, повідомляють в обласному управлінні превентивної діяльності поліції.

“Денис і його рідна сестричка Діана у нас виховуються третій рік. Вони – племінники мого чоловіка. Їхня матір померла, а батька позбавили прав на дітей. Ми за них два роки судилися. Маємо будинок сімейного типу. Діана має ДЦП. А Денис ходить до школи. Дуже гарно грає на саксофоні, вчиться на скрипці, відвідує танці. Але дитина звикла до іншого життя. Це з роками минеться, ми таке проходили і з іншими дітьми. Денис раніше зникав ненадовго, найдалі бував в Знам’янці. А так далеко і надовго ніколи. Нам сказали, що його бачили на залізничному вокзалі Кропивницького з чоловіком років на 25 старшим. Я обійшла базари, вокзали, побувала в лікарнях. Всім показую його фото, але ніхто не бачив. Ми не спимо ночами. Хвилюємося, бо він одягнений в одній сорочечці. А на вулиці похолодало”, – розповідає Cazeta.ua мати-вихователька Галина Рогачова.

“В сім’ї зараз виховується одна рідна дитина і дев’ятеро прийомних. Діти мають нормальні умови. Не було такого, щоб Денис не відвідував школу. Напередодні зникнення в нього був хороший настрій, дитина каталася на велосипеді. Автобусом втекти він не міг, бо його б самого ніхто не взяв. А електричкою міг непомітно проїхати”, – каже директор школи №1 Сергій Бойчук.

Прикмети Дениса Сачука: на вигляд 12 років, зріст 150 см, середньої статури, волосся русяве, зачіска коротка. Був одягнений в темно-синю сорочку в білу крапку, сині джинси, чорні мокасини. При собі мав: рюкзак чорного кольору, в якому знаходились підручники.
Працівники поліції звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про його місцезнаходження, терміново повідомити за телефонами: (095) 254 39 93, (097) 770 09 90, (066) 369 00 30, (066) 888 59 11 або до найближчого відділу поліції за номером “102”.

Читайте також  Вaгiтнy і з боргами кинув рідний чоловік. Але раптом, вона виявила в духовці тe, що перевернуло її життя!(відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -