“Зустрів біля Карітасу жінку Українку! Вона не при своєму розумі”,- у мережі розшукують родичів українки в Римі(фото)

Тисячі українських громадян, в основному із Західної України, щороку шукають кращої долі за кордоном. Мовляв, працюючи покоївкою чи доглядальницею у якоїсь сеньйори, можна не лише вивчити дітей та подбати про їх майбутнє тут, в Україні, а й непогано утримувати усю свою родину.

Вдома про такі заробітки можна лише мріяти. Однак доля усміхається не до усіх, хто приїжджає на чужину. Хтось одразу знаходить «хлібне» місце, а комусь доводиться роками поневірятися по церквах та «червоних хрестах», маючи, бодай, раз на день безкоштовний обід.

Що привело на чужину нашу героїню, достеменно невідомо. Однак у соцмережах пишуть, що жінка не при своєму розумі, і, можливо, тому не може звернутися за допомогою. Про нашу героїню Оксану написав Віталій Цолко‎ в спільноті “Українці в Італії (об’єднуємось в єдину групу!)” у Facebook.

“Сьогодні зустрів біля карітасу жінку Українку. Каже що з Коломиї. Спілкуватись з нею майже не можливо. Вона не при своєму розумі. Ходить викрикує різні дурниці, танцює і т. д. Може хто впізнає її? Я думаю, в Україні в неї є хтось з рідних”- написав Віталий Цолко.

В коментарях до посту пана Віталія зазначають, що жінку звати Оксана і на даний момент вона перебуває у Римі.

Читайте також  “Могли кохати багато чоловіків”: Мати загиблої в Італії української перекладачки повідомила приголомшуючу інформацію

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -