Батьки просять не йти 1 вересня у школи президента, нардепів та чиновників

У соціальних мережах шириться повідомлення від батьків школярів, які просять президента, міністрів, нардепів, та чиновників не робити собі піар-кампанії 1 вересня на урочистостях з нагоди початку навчального року у школах, повідомляє “Українська Правда Життя”.

“Ваша присутність змушує наших дітей влаштовувати свято вам – інколи ви запізнюєтесь, інколи ваші промовисті промови занадто нудні та довгі.

Якщо ви не знаєте, то “святкове вбрання” навчального закладу для вас – кульки, прапорці, квіти – це все за кошти нас, батьків. Не даруйте нашим дітям букварики з вашими портретами, краще забезпечте своєчасне надходження підручників у школах, – йдеться у повідомленні на Facebook.

Якщо вже така нестерпна жага PR у навчальних закладах є, то не приїжджайте 1 вересня у школи, в які місцева влада вклала мільйони, приїдьте 2 вересня туди, де ваша допомога буде необхідною, де навіть за децентралізації, міська чи районна влада не переймається освітою. Адреси навчальних закладів можемо вам надати, але зробіть це без пафосу та з метою допомогти”.

На заклик батьків поки єдиною відреагувала в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, написавши на Facebook, що приєднується до заклику.

Читайте також  “Друзі, колеги! Це рак. Вони всі помруть, без варіантів”: Заява заступника Супрун шокувала Мережу

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -