В Україну йде похолодання: де температура впаде до +21

В Україну йде похолодання: де температура впаде до +21

Синоптики попереджають, що багато областей України накриють грозові дощі.

Погода в Україні 22 серпня буде теплою. Однак у багатьох областях будуть грозові дощі. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У цей день у більшості областей України буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Синоптик Наталка Діденко зазначила, що у Києві 22-24 серпня буде послаблення спеки. Температура повітря знизиться до +25 градусів. Однак вже у неділю та понеділок спека повернеться. Очікується, що 22-го серпня послаблення спеки буде відчутне у західних, Житомирській, Київській та Вінницькій областях. На території південних та західних областей будуть грозові дощі.

Погода 22 серпня
В Україні 22 серпня буде мінлива хмарність. У цей день будуть дощі з грозами у західних, Житомирській, Київській, Вінницькій та Дніпропетровській областях. Вітер в цей день буде південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 16-21°, на півдні країни до 24°; вдень у західних та Житомирській областях 21-26° (в Карпатах 15-20°), в Київській, Чернігівській, Вінницькій та Черкаській областях 28-33°, на решті території сильна спека 35-37°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +38
За даними meteoprog, 22 серпня в Україні буде спекотна погода, але місцями дощова. Найтепліше буде в Сумській області. Там температура повітря підвищиться до +20…+38 градусів. Найнижча температура буде в Одеській області. Там температура повітря підвищиться до +23…+33 градусів.

Погода 22 серпня у Києві
У Києві 22 серпня буде мінлива хмарність. Синоптики в цей день прогнозують короткочасні опади в області. У цей день вітер буде південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 16-21°; вдень 28-33°; у Києві вночі близько 20°, вдень 30-32°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Читайте також  "Вже отримали наказ": екстрасенс озвучив долю Запорізької АЕС

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело