Україні загрожують серйозні обстріли: Росс назвав небезпечні дати в серпні 2024 року

Україні загрожують серйозні обстріли: Росс назвав небезпечні дати в серпні 2024 року

Астролог Влад Росс спрогнозував, коли можливі перші спроби українського контрнаступу.

Астролог Влад Росс назвав головні астрологічні події серпня та розповів, як вони вплинуть на події не лише в житті людей, а й на те, що відбуватиметься на фронті. Також фахівець попередив, у які дні можливі масові обстріли України.

Якщо вам цікаві Таро-прогнози від Анжели Перл на останній місяць літа, читайте матеріали:

Молодик буде у Леві 4 серпня о 14:13. Цього дня потрібно загадувати бажання та будувати плани.

Венера перейде в знак Діви 5 серпня, тому весь місяць у коханні та стосунках торжествуватиме тверезий розрахунок, сказав Росс в інтерв’ю Главреду.

5 серпня Меркурій стане ретроградним.

“Тому 3-6 серпня – найгірші дні місяця для підписання будь-яких паперів. А ось 8 серпня – це єдиний день місяця, коли можна вдало провести переговори, які матимуть блискучий результат. Це пов’язано з тим, що цього дня Меркурій з’єднається з Венерою”, – попередив астролог.

Увесь серпень, а особливо 8-ме число, сприятливий для зустрічей із друзями з минулого і відновлення стосунків, зокрема любовних.

14 серпня Марс з’єднається з Юпітером. У цей час Україні може бути нарешті дано необхідну їй зброю, а F-16 почнуть використовуватися українською армією.

“Марс символізує війну, Юпітер – розширення, тому можливі перші спроби українського контрнаступу, принаймні, він почне готуватися з другої половини серпня”, – припустив Росс.

Читайте також  Астролог назвав дати, коли на окупантів чекає повний крах

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело