Мольфар назвав період, коли ЗСУ поженуть окупантів в шию

Мольфар назвав період, коли ЗСУ поженуть окупантів в шию

За словами Гордєєва, це може статися найближчим часом.

Мольфар Макс Гордєєв в інтерв’ю УНІАН розповів, що російські загарбники скоро залишать деякі наші території. За його словами, на певних напрямках бої будуть досить інтенсивними, проте на ЗСУ чекають успіхи.

“Лінія фронту буде динамічною і мінливою в найближчі місяці. Я бачу, що українські війська проводитимуть успішні контратаки, що призведе до звільнення деяких територій. Однак російські сили також намагатимуться утримувати свої позиції і проводити локальні наступи”, – сказав Гордєєв.

За його словами, карти показують, що основні зміни відбудуться в районі Донецька та Луганська, де бойові дії будуть особливо інтенсивними.

“Українські сили, завдяки підтримці західних союзників і новим поставкам озброєнь, зможуть зміцнити свої оборонні позиції і створити умови для успішних наступальних операцій. Очікується, що лінія фронту буде постійно змінюватися залежно від успіхів і невдач обох сторін. Важливо буде стежити за ситуацією на місцях і бути готовими до швидких змін у бойовій обстановці”, – додав мольфар.

Читайте також  Відьма Марія Тиха озвучила тривожний прогноз на червень: під загрозою бомбардувань 13 міст

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело