Україна отримає мир на другий день після того, як прийме смерть: астролог дав новий прогноз

Україна отримає мир на другий день після того, як прийме смерть: астролог дав новий прогноз

За його словами, українці переможуть, якщо зможуть внутрішньо переродитися.

Астролог Алакх Ніраджан у своєму прогнозі заявив, що цього року має настати мир. За його словами, станеться це на другий день після того, як Україна прийме смерть.

– Не бійтеся цього – козак-характерник ніколи не боявся смерті, він переможець, його ніхто не може здолати. Вся Україна зараз повинна позбутися страху і просто робити те, що повинна робити. Україна повинна це зробити і тоді вона стане наставником для всього світу, – заявив астролог.

Він також прогнозує зміну режиму в Росії навесні 2024 року.

– Хто там залишиться і хто прийде на зміну колишньому режиму, я не можу сказати, але новий режим – це буде посилення існуючого порядку в країні.

Росія зараз виступає криголамом, демоном, який несе смерть і змушує інших змінюватися. Але коли цей демон вмирає, він несе страшний біль, – пояснив Ніраджан.

Експерт він розповів, коли почнеться розквіт України й чи буде нова війна.

– В травні 2024 року прийде період Сонця для України, він означатиме народження нових еліт. Це буде прекрасний період розквіту України – справжні чудеса.

Але питання не в тому, коли буде перемога – перемога України буде в 2024 році, головне – чи українці зможуть цю перемогу перетворити на духовну перемогу, чи зможуть внутрішньо переродитися.

Якщо ж ні – це буде знову війна і нещастя, – резюмував астролог.

Читайте також  Росіяни змінили тактику: у ГУР розповіли, куди ворог найчастіше намагається поцілити ракетами

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело