Людство зупиниться за крок до ядерної війни: болгарська провидиця побачила, коли настане мир в Україні

Людство зупиниться за крок до ядерної війни: болгарська провидиця побачила, коли настане мир в Україні

За її словами, у збройному конфлікті не буде переможців.

Незабаром повномасштабна війна в Україні може завершитися, а на Росію чекають катастрофічні зміни. Такий прогноз дала болгарська провидиця Теодора Стефанова.

Зокрема, ясновидиця стверджує, що незабаром можна буде говорити про початок мирних переговорів між Україною та Росією.

Крім цього, вона стверджує, що за підсумками повномасштабної війни на Росію чекають зміни у внутрішній політиці. Стефанова впевнена, що у збройному конфлікті не буде переможців. Ключовим арбітром у цій ситуації вона називає Китай, який, зі свого боку, «поклав око» на Тайвань.

Окремо провидиця прокоментувала можливий початок ядерної війни, яку може розв’язати очільник Кремля Володимир Путін. Стефанова запевняє, що цивілізований Захід своєчасно схаменеться та не дозволить диктатору спровокувати катастрофу на Землі.

– Багато що відбудеться у внутрішній політиці Росії, і безперечно ця війна закінчиться ні переможцями, ні переможеними. Найбільший арбітр – Китай. Ще війна між Ізраїлем та Палестиною розгорілася. Я бачу слово мир. Китай візьме Тайвань.

Путін може вийти з-під контролю за допомогою ядерної війни, і людство переживе якийсь момент, коли воно негайно зупиниться – воно не дозволить цьому статися, ми будемо за один крок від неї, – резюмувала болгарська провидиця.

Читайте також  "Хочуть поставити Україну на коліна": астролог Влад Росс приголомшив прогнозом на листопад

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело