“Весна розквітне надіями”: у пророцтві карпатського старця знайшли дату фіналу війни…

“Весна розквітне надіями”: у пророцтві карпатського старця знайшли дату фіналу війни

Старець передбачав, що після перемоги Україна небачено розквітне та стане взірцем для всього світу

Багато років тому, задовго до сучасних обставин та подій, на території високих карпатських гір проживав старець-самітник, він носив ім’я Євменій. Свого часу старець передбачив не лише жорстокий напад російських окупантів на Україну, але й поділився пророцтвом щодо фінальної частини цієї битви.

Про це стало відомо завдяки свіжому відео на YouTube-каналі “Український молитовник”.

Що відомо про старця-самітника?
Євменій походив із простої, але дуже побожної селянської родини. Усе своє життя він присвятив проповідництва слова Божого: оселившись у монастирі в долині між гір, він навчав молодих ченців. А потім, коли постарів, вирушив високо в гори і став пустельником.

Які пророцтва залишив старець
– Час приходить, коли великі випробування сколихнуть землі, які плакатимуть від втрат, але й гордо стоятиме перед обличчям викликів. Землі, де кожен камінь, кожне дерево відзначено мужністю та відвагою.

– Україна – земля воїнів та поетів, переживе часи темряви, але її дух залишиться незламним. Зійдуть вони на полі бою не за славу та здобутки, а за майбутнє своїх дітей, за мир на своїй землі. І хоча ніч буде глибокою, зірки надії та мужності завжди світитимуть яскраво на їхньому шляху за свободу та свободу.

– Боротьба буде жорстокою, але серця їх будуть міцними, як сталь, – пророкував Євменій, очевидно, маючи на увазі сьогоднішні події.

Далі старець назвав рік, коли на Україну прийде довгоочікувана перемога.

“У 2024 році, коли весна розквітне надіями, вони побачать світло Перемоги – ворог відступить, тому що сила духу і єдності виявиться переможною. Але пам’ятайте – Перемога прийде не просто так, вона вимагатиме жертв, молитов і безмежної віри, кожен крок до неї буде важливий, кожна молитва, кожен вчинок вимагатиме мужності та жертовності… І коли світ повернеться, заживуть рани, а небо засяє чистіше, ніж будь-коли, народ України зведе пам’ятники своїм Героям, співатиме пісні про їхню відвагу та мужність і пам’ятатиме їх завжди”, – передбачив самітник.

Читайте також  «Ситуація йде на поправку»: астролог зробила обнадійливий прогноз щодо ситуації на війні

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело