“Закінчиться не наступом”: тарологиня визначила, як Україна вийде з війни

“Закінчиться не наступом”: тарологиня визначила, як Україна вийде з війни

За словами тарологині, фінал війни прописано не наступом.

Відомий український енергетичний практик та майстер карток Таро Ірина Клевер зробила новий розклад на майбутнє нашої країни.

За її словами, багато українців очікують успіху в контрнаступі ЗСУ. Люди хочуть, що ворог був вибитий з наших територій і ця кровопролитна війна нарешті закінчилася. Однак, як каже таролог, на нас чекають зовсім інші події.

За словами Ірини Клевер, війна закінчиться зовсім не цим. Про це стало відомо завдяки новому відео Ірини Клевер на YouTube, де вона зробила розклад на картах Таро, і з’ясувала, що чекати на контрнаступ не варто.

“Фінал прописано не наступом. Я скажу так. Те, що треба, дають. А фінал прописує той, хто розпочинає війни, той їх і закінчує. Фінал прописаний із перемогою України, але не в наступі. Такого немає”, – заявила тарологиня Ірина Клевер.

Також вона каже, що з січня по квітень 2024 року буде затишшя та очікування. З квітня по липень можна чекати на подію, від якої ми радітимемо.

Крім того, Клевер переконана, що 2024 року може закінчитися війна в Україні. За її словами, буде підписано документ із трьох сторін без переговорів.

Читайте також  Україна готова розпочати довгоочікуваний контрнаступ – Данілов

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело