В Україну вривається шторм: швидкість вітру буде 25 м/с

В Україну вривається шторм: швидкість вітру буде 25 м/с

Синоптики попереджають про те, що в Україні будуть снігопади, хуртовини та ожеледиця.

Погода в Україні 15 січня буде сніжною, морозною та вітряною. На дорогах буде ожеледиця. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Івано-Франківській та Закарпатській областях можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях. Там оголосили 3 рівень небезпечності. У західних областях пориви вітру можуть досягати 20 м/с, а в Карпатах – 25 м/с.

Погода 15 січня
В Україні 15 січня буде хмарно. У цей день в Україні прогнозують сніг, на дорогах буде ожеледиця. Вітер в цей день буде південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с. Також можуть бути сильні пориви вітру та хуртовини.

“Температура вночі 2-7° морозу, в центральних областях до 10° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла, у південних областях 1-6° тепла; в Криму вночі близько 0°, вдень 4-9° тепла. В Карпатах часом сніг, місцями пориви південно-західного вітру 25 м/с, хуртовина. Температура вночі 5-10° морозу, вдень 2-7° морозу”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить -9
За даними meteoprog, 15 січня буде морозно. Найнижча температура повітря буде на території Луганської області. Там температура повітря опуститься до -9…+1 градуса. Найтепліше буде в Херсонській області. Там температура повітря опуститься до -3…+4 градусів.

Читайте також  Виплатять по 2 тис. грн: в Україні почнуть платити за карантин, хто отримає гроші

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело