Потужний вітер, хуртовини та сильний мороз: де похолоднішає до -23…

Потужний вітер, хуртовини та сильний мороз: де похолоднішає до -23

У цей день будуть сильні снігопади, синоптики також попереджають про можливі пориви вітру.

Погода в Україні 13 січня буде сніжною та морозною. На дорогах буде ожеледиця. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Івано-Франківській та Закарпатській областях можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях. Там оголосили 3 рівень небезпечності.

За даними ventusky, на сході температура повітря опуститься до 20 градусів морозу, відчуватися буде як -23 градуси.

Погода 13 січня
В Україні 13 січня буде хмарно. У цей день в Україні прогнозують сніг, на дорогах буде ожеледиця. Вітер в цей день буде західний з переходом на південно-східний зі швидкістю 7-12 м/с. Також можуть бути сильні пориви вітру та хуртовини.

“Температура у східних, північно-східних областях та в Карпатах вночі 15-20°, вдень 9-14° морозу; у західних та більшості південних областей вночі 7-12°, вдень 0-5° морозу; на решті території вночі 10-15°, вдень 3-8° морозу”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить -19
За даними meteoprog, 13 січня буде морозно. Найнижча температура повітря буде на території Сумської області. Там температура повітря опуститься до -19…-10 градусів. Найтепліше буде в Закарпатської області. Там температура повітря опуститься до -4…0 градусів.

Читайте також  "Посилення мобілізації наближається з лютою силою, але ці категорії чоловіків збережуть бронювання": повістки і ТЦК

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело