Аномальні температури до +12 градусів: якою буде погода в останні вихідні 2023 року

Аномальні температури до +12 градусів: якою буде погода в останні вихідні 2023 року

Температура на вихідних буде дуже теплою. Майже по всій країні на новорічні свята не буде снігу, сніговий покрив триматиметься лише у високогір’ї Карпат.

Погода в Україні в останні вихідні 2023-го року буде аномально теплою. У суботу та неділю, 30 і 31 грудня, в більшості областей опадів не очікується, проте в деяких регіонах будуть йти дощі, а подекуди – мокрий сніг.

Загалом істотних опадів не передбачається, за винятком окремих областей півночі та заходу країни. Таким прогнозом погоди поділився кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич, пише meteoprog.

Синоптик зазначив, що у ці вихідні відхилення середньої температури повітря від кліматичної норми досягне +5…+10 градусів. Кібальчич зазначив, що такі показники більш характерні для другої половини березня.

Також він додав, що цього року українці переважно зустрінуть Новий рік без снігу. Сніговий покрив буде лише у високогірній частині Карпат, де і температурний фон триматиметься на рівні переважно нижче 0 градусів.

Погода в Україні 30 грудня

У західних областях
У суботу, 30 грудня, у західних областях вночі опадів не буде, а вдень та ввечері пройде невеликий дощ. У Карпатах у ніч на суботу буде дощ зі снігом. Вночі та вранці на заході нашої країни буде місцями туман. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень окремі пориви, 15-17 м/с. Температура повітря вночі +2…+7 градусів, вдень +7…+12. У Карпатах вночі -2…+3 градусів, удень 0…+5.

У північних областях
На півночі нашої країни вночі опадів не передбачається, вдень і ввечері місцями можливий невеликий дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 0…+5 градусів, вдень +3…+8.

У центральних областях
У центральних регіонах опадів не очікується. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -1…+4 градусів, вдень +4…+9.

На півдні України

У південних областях та у Криму мінлива хмарність, без опадів. Вночі, а також у першій половині дня місцями тумани. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1…+6 градусів, вдень +7…+12.

У східних областях
На сході нашої держави очікується мінлива хмарність, при цьому опадів не передбачається. Вітер буде південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2…+3 градусів, вдень +3…+8.

Погода в Україні 31 грудня

У західних областях

У неділю, 29 грудня, на заході нашої країни буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер західної чверті, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3…+2 градусів, вдень +4…+9, на Прикарпатті до +11 градусів.

У північних областях
У північних регіонах вночі місцями пройде невеликий дощ, вдень місцями невеликий мокрий сніг із дощем. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0…+5 градусів, вдень +1…+6.

У центральних областях
У центральних регіонах без опадів. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1…+4 градусів, вдень +2…+7.

На півдні України
У південній частині країни та у Криму мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +2…+7 градусів, вдень +7…+12.

У східних областях
На сході нашої держави вночі місцями очікується невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0…+5 градусів, вдень +2…+7.

Арт Іра

Recent Posts

Такі підуть до армії: у Генштабі розповіли, на кого з обмежено придатних розраховують

Такі підуть до армії: у Генштабі розповіли, на кого з обмежено придатних розраховують Статус давали…

6 години ago

На всіх українців із 17 липня очікує велика зміна: що запроваджують

На всіх українців із 17 липня очікує велика зміна: що запроваджують В Україні із 17…

8 години ago

Не 2024-ий: переможець “Битви екстрасенсів” назвав рік закінчення війни

Не 2024-ий: переможець "Битви екстрасенсів" назвав рік закінчення війни Український екстрасенс і ясновидець Валерій Шатилович…

10 години ago

“Несамовитий холод пре в ці області, прогнозом стривожені навіть синоптики”: де буде мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?

"Несамовитий холод пре в ці області, прогнозом стривожені навіть синоптики": де буде мороз у -10…

12 години ago

Кому не треба йти до ТЦК за новим законом про мобілізацію

Кому не треба йти до ТЦК за новим законом про мобілізацію Кому не треба йти…

14 години ago

Всесвітній скандал! Вже навиступалися! Україну хочуть дискваліфікувати з Євробачення. Причина вас шокує – деталі…

Всесвітній скандал! Вже навиступалися! Україну хочуть дискваліфікувати з Євробачення. Причина вас шокує – деталі... Пoляки…

16 години ago

This website uses cookies.