Якою буде зима для українців і чи закінчиться війна в 2024 році: мольфар розповів, до чого готуватись

Якою буде зима для українців і чи закінчиться війна в 2024 році: мольфар розповів, до чого готуватись

Грудень, як і січень, буде одним із найважчих періодів за всю війну для наших Збройних Сил.

Про це УНІАН розповів мольфар Макс Гордєєв.

За його словами, ця зима буде перевіркою, якої ще не було.

“Це буде перевірка на людей, на те, як наші люди хочуть, аби війна закінчилася. Це буде важкий період у всіх аспектах”, – попередив він, додавши, що є багато негативних нюансів.

Водночас існує ймовірність, що у цей період Сили оборони можуть втрачати якісь позиції, зазначив він, одночасно наголосивши, що про поразку мови немає.

“Чому ми дійшли до такої ситуації? Люди, які відчули, що зараз у нас все добре, що не відбувається ніяких глобальних проблем, подумали, що можна розслабитися і не донатити”, – пояснив він.

На його думку, скоріше за все, наступний рік не буде переможним.

“Я завжди кажу людям, які хочуть знати, коли закінчиться війна, щоб вони усвідомили, що саме вони роблять для того, аби ця війна закінчилася. Я повторював дуже багато разів, що ситуація, яка відбувається в нашій країні, тісно пов’язана з тим, як люди реагують на певні аспекти”, – наголосив мольфар.

Він підкреслив, що війна в Україні може закінчитися тільки тоді, коли абсолютно всі люди почнуть реагувати на події, які відбуваються, а не казати “ми до цього не причетні”, “ми не знаємо, що це таке” тощо.

Читайте також  Шансів не було - на півкілометровій глибині загинув український шахтар

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело