Астролог назвав міста, де окупанти незабаром влаштують терор…

Астролог назвав міста, де окупанти незабаром влаштують терор

Жителям цих міст варто бути обережними.

Астролог Влад Росс назвав міста, які найбільше постраждають від рук російських загарбників у грудні цього року. За його словами, ракети будуть прилітати навіть туди, де останнім часом було затишшя.

“Складна ситуація може бути в Донецькій області. Особливо це стосується Краматорська, Слов’янська… Небезпека чекає і на Хмельницький, Житомир, Чернівці, Одесу. Найуразливішим є Херсон. Ворог хоче його просто зруйнувати – так, як він зробив з Маріуполем. А все тому, що він пов’язаний зі знаком Лева. А Марс – планета війни – зустрічається з управителем Лева – Сонцем – в знаку Стрільця. Тобто міста, пов’язані з Левом можуть постраждати від російських ракет. У тому числі і Львів. Окупанти можуть “лупанути” по якійсь багатоповерхівці і заподіяти глобальне лихо”, – сказав Росс в інтерв’ю УНІАН.

Він додав, що самий розпал обстрілів почнеться з 9 по 15 грудня. За його словами, ворог може запустити сотню ракет за раз. Разом з тим на нас можуть летіти і шахеди, до 1000 за раз.

“В результаті може бути тимчасовий блекаут. У великих містах він може бути всього кілька днів, а ось в областях або далеких районах він може тривати тиждень. Тому я рекомендував би запастися буржуйками”, – додав астролог.

Найменше варто переживати Києву, тому що він максимально захищений.

Читайте також  Ядерна загроза та багато втрат: астролог шокувала прогнозом на найближчі дні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело