У січні будуть гарні новини: ясновидець розповів, що чекає українців взимку

У січні будуть гарні новини: ясновидець розповів, що чекає українців взимку

Майбутня зима в Україні буде не важчою, ніж минулорічна, що стосується обстрілів. Також в цей період з’явиться шанс певних переговорів у питанні війни.

Про це повідомив ясновидець Валерій Шатилович.

За його словами, підтверджень застереження президента України щодо складнішої зими, ніж минулої, немає. Очікується, що інтенсивність обстрілів буде нижча. Також будуть відключення світла, але не такі тривалі, як 2022 року.

“Ця зима не буде важчою, ніж минулорічна зима. Буде тепло, буде світло. Воно буде вимикатися, але не так багато, як минулого року. Звісно, будуть і обстріли, проте система ПВО буде працювати добре, і багатьох бід можна буде уникнути. Я думаю, що це – профілактика. Заява нашого президента – це профілактика для людей”, – повідомив ясновидець.

Він зауважив, що грудень буде холодний, морозний, але більш-менш спокійний.

“Будуть важкі бої на території окупованій, проте нових нападів, нових якихось ворожих атак не буде. Постріли будуть, але це – наземний рух ворога”, – зауважив він.

Також очікуються гарні новини на початку наступного року. Вони будуть продиктовані, як новорічними святами, так і здобутками українських військових на фронті.

“У січні нас чекають добрі новини. Я бачу, що народ України радіє. Це може бути звільнення територій, Новий рік, гарний настрій, який підкріплений подіями на фронті”, – йдеться у прогнозі.

Останній місяць зими буде інтенсивний на переговори, підписання документів.

“Лютий-місяць буде багатий на переговори, якісь поїздки, перемовини, підписання якихось документів”, – додав Валерій Шатилович.

Читайте також  Застрелиться в бункері: у Путіна більше немає ракет, заводи впали, кінець Росії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело