Залишилося зовсім небагато: у Зеленського заявили про раптове завершення війни

Залишилося зовсім небагато: у Зеленського заявили про раптове завершення війни

Українців порадували новим прогнозом щодо завершення війни


Глава Офісу президента Андрій Єрмак стверджує, що війна наближається до завершення, здолавши понад 70% свого шляху. Про це він заявив в інтерв’ю Наталії Мосейчук.

“Чесно кажучи, ніхто не може точно сказати, коли завершиться конфлікт. Це може статися раптово під впливом різних факторів. Ми сподіваємося на якнайшвидше закінчення, але точної дати ніхто не знає”, – зазначив Єрмак.

Аналогію проводячи зі 100-метровим забігом, Єрмак додав, що “ми вже подолали 70 метрів, але останні 30 є найскладнішими”. “Коли почуваєшся переможцем, дуже рано радіти, адже все може змінитися”, – наголосив він.

У той час як триває контрнаступ українських збройних сил, за даними Генерального штабу ЗСУ, втрати Росії склали приблизно 309 520 осіб з початку війни.

Президент Володимир Зеленський заявив, що втрати України вп’ятеро менші, ніж у росії. Глава української розвідки Кирило Буданов, який раніше прогнозував перемогу України в поточному році, визнав, що події виходять із розрахунків.

Влітку командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський заявив в інтерв’ю, що точної дати завершення війни він не знає.

Читайте також  Масштабний контрнаступ ЗСУ: астрологиня розповіла про найближчі події війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело