“Ситуація дуже скоро перетвориться в хаос”: таролог Стела дала прогноз для України

“Ситуація дуже скоро перетвориться в хаос”: таролог Стела дала прогноз для України

Зміни на фронті пов’язані із глобальною подією.

Практикуючий таролог із Чорнобаївки Стелла розповіла, чи варто очікувати до кінця цього року звільнення Херсонської області. Вона пов’язала зміну ситуації на фронті із якоюсь глобальною подією.

Про це вона розповіла на каналі “Костильов онлайн”.

Таролог повідомила про те, що Херсонську область вже можуть звільнити до кінця цього року.

“Україна знаходиться під 5 арканом, що показує звільнені території. Тут іще 4-ка мечів є, яка роказує стабільність та зупинку активних дій. Херсоснька область велика, тому скоріше за все ЗСУ вдасться звільнити території, ближче до самого Херсону. Села та містечка біля Криму ще на деякий час після цього будуть під контролем окупантів”, – наголосила тарологиня.

Вона також додала, що хоча у росіян багато техніки та ресурсів, однак їм все-одно важко, і вони багато втрачають на передовій.

“Ситуація дуже скоро перетворится в хаос. Вони піти звідти не можуть, адже їм постійно додають зброї, але і знаходитися там реальне пекло.”- розповідає таролог.

Стелла додає, що вони звісно ще деякий час будуть триматися на своїх позиціях. Однак довгий час вони не зможуть оборонятися на передовій. Мова йде про тривалість не більше року, і це пов’язано більше не з ресурсами, а з певною подією.

“По цим картам воно все буде сходити нанівець. Тут справа не в ресурсах, а в тому, що може відбутися якийсь хаос, непередбачувані події, глобальні зміни. Окупанти почують що хтось “склеїв ласти” та зрозуміють, що стояти на тому напрямку немає сенсу”, – наголосила тарологиня.

Читайте також  “Буде загострення”: астрологи попередили про максимально важкі втрати для України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело