Станеться щось грандіозне і це принесе добрі новини: тарологиня дала новий прогноз про закінчення війни

Станеться щось грандіозне і це принесе добрі новини: тарологиня дала новий прогноз про закінчення війни

Кінець 2023 року буде доленосним, станеться важлива подія, яка принесе українцям здійснення мрії. Проте війна буде продовжуватися.

Такий прогноз дала таролог Стелла.

“Кінець 2023 року буде доленосним, до кінця року станеться щось важливе, що принесе нам здійснення мрії. Це станеться на світовій арені і це принесе українцям добру новину, кінець 2023 року принесе щось дуже важливе”, – зазначила вона.

Наприкінці року ворог буде намагатися влаштувати блек-аут, загостряться обстріли української території у листопаді та грудні. Астролог прогнозує, що вже у січні обстріли почнуть сходити на мінімум.

За словами таролога, війна зазнає трансформації та переміститься на раніше окуповані території. Бої будуть вестися у повітрі, переважно завдяки наданню F-16, що зламає ворога. Отримання нової військової допомоги від іноземних партнерів прискорить шлях до миру.

Як прогнозує таролог, в РФ якась сила припинить своє існування: певні глобальні події принесуть країні-терористу смерть та втрати.

 

“В Росії якась сила припинить своє існування – це буде щось дуже глобальне, це принесе жахіття на Росію, там не будуть знати, що робити. Там щось буде горіти, вибухи, прильоти – все буде приносити смерть і втрати Росії”, – зазначила вона.

Взимку та навесні 2024 року відбудеться звільнення окупованих територій та відбудуться події, які стануть запорукою закінчення війни.

“Дуже багато факторів сповільнюють перемогу України, допомогу дають чайною ложкою, бо Путін викупив собі те, щоб перемога України не відбулася до кінця його життя, але Україну ніхто не кине”, – зазначила таролог.

За її словами, корупція в Україні та корупційні схеми також мають вплив на те, що перемога відкладається.

Читайте також  Путін може спробувати завдати удару по Україні з Криму, – Єлісєєв

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело