Categories: Війна

Передбачення Ванги на 2024 рік ппро Україну: коли закінчиться війна

Передбачення Ванги на 2024 рік про Україну: коли закінчиться війна

Пророцтва Ванги по рокам, а саме про 2024-й, що наступає, які можуть стати реальністю.

Всі передбачення Ванги, які можна знайти в мережі, досить туманні, але багато з них збігаються з дійсністю. Болгарська ясновидиця говорила багато про що – і про світові події, і про війну в Україні.

Передбачення Ванги – що чекає Україну в майбутньому році
Передбачення Ванги на майбутнє призводять будь-яку людину в сум’яття, адже досить складно правильно тлумачити пророцтво. Однак велика віщунка свого часу сказала, що війна в Україні триватиме близько двох років, а закінчиться “коли на трон зійде восьмий”. Більш детальних прогнозів немає, тому до кінця не ясно, хто ця людина і коли саме настане кінець. Деякі історики припускають, що це може бути восьмий за рахунком президент України, але твердо заявити про це ніхто з них не готовий.

Інші тлумачі стверджують, що сприймати пророцтва Ванги буквально не варто – багато з того, про що вона говорила, збувалося побічно. Відповідно, немає ніяких гарантій, що війну зупинить саме президент якоїсь з країн – можливо, станеться щось надзвичайне, про що люди поки навіть не здогадуються.

Старі передбачення Ванги про ситуацію в світі
Болгарська ясновидиця “бачила” не тільки те, коли закінчиться війна в Україні, а й зміни на планеті в цілому. Одне з пророцтв говорить про те, що Росія, Індія і Китай об’єднаються, а в оборот увійдуть “червоні гроші”. Велика частина світу буде поневолена “червоним драконом”, але що конкретно означає кожне з цих пророцтв і чи можна вважати їх достовірними – невідомо.

Також Ванга вважала, що планету чекають серйозні катаклізми, повені і землетруси, спалахи епідемій небезпечних захворювань. Населення зменшиться через якийсь масштабний світовий конфлікт – дуже важливий на її думку, А також через численні війни, які призведуть до техногенних катастроф і людських жертв.

Арт Іра

Recent Posts

Такі підуть до армії: у Генштабі розповіли, на кого з обмежено придатних розраховують

Такі підуть до армії: у Генштабі розповіли, на кого з обмежено придатних розраховують Статус давали…

3 години ago

На всіх українців із 17 липня очікує велика зміна: що запроваджують

На всіх українців із 17 липня очікує велика зміна: що запроваджують В Україні із 17…

5 години ago

Не 2024-ий: переможець “Битви екстрасенсів” назвав рік закінчення війни

Не 2024-ий: переможець "Битви екстрасенсів" назвав рік закінчення війни Український екстрасенс і ясновидець Валерій Шатилович…

7 години ago

“Несамовитий холод пре в ці області, прогнозом стривожені навіть синоптики”: де буде мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?

"Несамовитий холод пре в ці області, прогнозом стривожені навіть синоптики": де буде мороз у -10…

9 години ago

Кому не треба йти до ТЦК за новим законом про мобілізацію

Кому не треба йти до ТЦК за новим законом про мобілізацію Кому не треба йти…

11 години ago

Всесвітній скандал! Вже навиступалися! Україну хочуть дискваліфікувати з Євробачення. Причина вас шокує – деталі…

Всесвітній скандал! Вже навиступалися! Україну хочуть дискваліфікувати з Євробачення. Причина вас шокує – деталі... Пoляки…

13 години ago

This website uses cookies.