Астролог назвав точний рік закінчення війни в Україні

Астролог назвав точний рік закінчення війни в Україні

За словами Урануса, з кожним роком у нас буде більше шансів на перемогу.

Астролог Дмитро Уранус зробив прогноз щодо закінчення війни в Україні. За його словами, в 2023 році активні бойові дії не припиняться, в 2024-му буде більше шансів на успіх, але повне припинення війни варто очікувати не раніше 2026 року.

“Війна не закінчиться в 2023 році, я думаю, це і так всім зрозуміло. Через постійні затримки з поставками необхідних видів озброєнь ми втрачаємо час і пропускаємо сприятливі можливості. До грудня 2023 року – це час важких боїв на території південної частини України та під Бахмутом. Якісь вирішальні події на південному фронті будуть в жовтні-листопаді”, – написав Уранус.

Він додав, що взимку може знадобитися додаткова мобілізація для ведення бойових дій в 2024 році. Наступний рік, як продовжив астролог, буде більш успішним для України.

“Швидкість звільнення захоплених територій збільшиться, починаючи з другої половини квітня 2024 року. В цей же час почне зростати відсоток ймовірності успішного закінчення війни. Але навесні 2024-го він буде невеликий, близько 35%. Це пов’язано з тим, що навесні зникне тільки одна з астрологічних причин важкої війни і великих втрат (розпадеться з’єднання прогресивного Меркурія з натальним Марсом в карті незалежності України)”, – говорить експерт.

А ось відсоток ймовірності значних військових перемог може зрости до 70% тільки восени наступного року. Після Дня незалежності України розпадеться другий фактор війни – старий соляр 2023-го. Але і це, як каже астролог, не буде звільнення всіх захоплених територій.

“У поточній солярній карті України, яка діє з 24.08.2023 по 24.08.2024, є аспект, який не дасть закінчитися війні в період її роботи. Цей аспект – Марс соляра в поєднанні з Марсом карти України. Закінчення активних військових дій може бути тільки під час роботи соляру наступного року, починаючи з 24.08.2024 по 24.08.2025. Ймовірність закінчення війни і звільнення всіх територій досягне 90% тільки навесні-влітку 2025 року, а 100% ймовірність буде тільки в 2026 році”, – підсумував Уранус.

Читайте також  Астролог приголомшила прогнозом на лютий: "Буде дуже сильний бій, можливо, останній"...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело