Загроза дуже висока: РФ може скоро атакувати Україну ракетами – ЗСУ

Загроза дуже висока: РФ може скоро атакувати Україну ракетами – ЗСУ

Російські окупанти вивели в чорне море ракетоносний фрегат “Адмірал Ессенс”.

Російські окупанти можуть обстріляти Україну ракетами. Відбутися це може вже найближчим часом. Нині зберігається дуже висока ракетна небезпека. Про це повідомили Сили оборони півдня України.

Відомо, що у Чорне море окупанти вивели надводний ракетоносій фрегат “Адмірал Ессен”. Він може випустити 8 ракет типу “Калібр”.

“Рівень ракетної загрози залишається високим. За сигналом повітряної тривоги варто переходити в укриття. Попереджені – отже озброєні. Не панікуємо, а реагуємо: оперативно і грамотно”, – йдеться у повідомленні.

Ракетні удари
Нагадаємо, рано вранці 6 вересня в Києві прогриміли вибухи. Перед цим у столиці та по всій Україні оголосили повітряну тривогу. Сили оборони півдня повідомили про пуски крилатих ракет зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.

Пізніше стало відомо про те, що РФ атакувала ракетою ринок у Костянтинівці. Там було дуже багато людей. Окупанти вдарили ракетами С-300. Внаслідок обстрілу загинули щонайменше 16 людей.

У ніч на понеділок, 4 вересня, відбулася масова атака дронів на Одещину. Окупанти упродовж 3,5 годин атакували ударними безпілотниками південь Одеської області. У декількох населених пунктах були пошкоджені складські та виробничі будівлі, сільгосптехніка та устаткування промислових підприємств. Також через потрапляння уламків, внаслідок збиття, виникло декілька загорянь на території цивільних об’єктів. Загиблих і постраждалих немає.

Читайте також  Розстрілювали, ґвалтували та катували: у мережі знайшлися фото окупантів-бурятів та їхнього командира, які чинили звірства у Бучі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело