П’яний поліцейський за кермом: в аварії загинуло троє 17-річних випускниць…

П’яний поліцейський за кермом: в аварії загинуло троє 17-річних випускниць

У ДТП загинули троє 17-річних дівчат, ще чотирьох підлітків госпіталізували в лікарню.

На трасі “Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя” в дорожній аварії загинули троє 17-річних дівчат. Чотирьох підлітків госпіталізували в лікарню.

За кермом водій машини перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про це Суспільному розповіла речниця територіального управління бюро у Миколаєві Ольга Проценко.

У поліції Кіровоградщини повідомили, що про аварію стало відомо 25 червня близько 4:30 ранку.

“Водій автомобіля також отримав тілесні ушкодження. За кермом він перебував у стані алкогольного сп’яніння”, – повідомила Віталіна Бевзенко.

Речниця обласної прокуратури Наталія Алєксєєнко розповіла, що за даними слідства, водій порушив правила дорожнього руху, перевищив швидкість та злетів у кювет і перекинувся. У салоні машини були випускники однієї з місцевих шкіл.

За данним фактом прокуратура розпочала досудове розслідування за частиною 3 статті 286 “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”.

Санкція статті передбачає покаранняпозбавлення волі на строк від 5 до 10 років. Зі слів речниці територіального управління бюро у Миколаєві Ольги Проценко, працівники ДБР затримали водія.

“Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, які керують транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, та обрання запобіжного заходу”, – повідомили у ДБР.

Відомо, що травмованих пасажирів відвезли в Новгородківську районну лікарню.

Читайте також  «Збирався робити їй пропозицію»: на Чернігівщині прощаються із загиблою у ДТП парою (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело