Мати трьох дітей прокинулася вся мокра від поту і померла в лікарні: що сталося

Мати трьох дітей прокинулася вся мокра від поту і померла в лікарні: що сталося

Жінка раптово померла після вихідних у парку відпочинку у Північному Уельсі.

У Великій Британії мама трьох дітей Ешлі Де-Андраде раптово померла після відпочинку. У жінки стався крововилив у мозок.

Про інцидент, який трапився ще 26 квітня, пише британське видання Liverpool Echo.

Ешлі після поїздки до Північного Уельсу лягла відпочити і прокинулася вся мокра від поту. Потім її доставили в лікарню, де у неї сталися численні судоми, і вона впала в штучну кому, перш ніж померти того ж дня.

У неї залишилося троє синів — 12-річний Джейкоб, 10-річний Ной і 3-річний Льюї — і наречений Джордан Німмо. Її подруга Лорен Гест розповіла місцевому виданню Liverpool Echo, що 23 квітня Де-Андраде поскаржилася на температуру після повернення в Саутпорт із поїздки.

Вважається, що Де-Андраде страждала від менінгіту та несподіваного крововиливу в мозок. Але Гест сказала Echo, що її подруга почувалася “абсолютно добре” за кілька тижнів до своєї смерті. “Це все сталося дуже швидко і раптово”, – поділилася вона.

“Вони повернулися в неділю (23 квітня) після того, як були у від’їзді з трьома її хлопчиками та партнером. Вона почувалася не надто добре, тож пішла спати”, — продовжила Гест. “Її партнер розбудив її через кілька годин. Вона спітніла. Чоловік відвіз її до лікарні, щоб пройти перевірку, і там у неї сталося кілька нападів”. На момент смерті Де-Андраде навчалася на психіатричну медсестру.

Читайте також  Підтвердився у день смерті: на Тернопільщині коронавірус забрав життя матері 3 дітей, захворіла уся сім’я

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело