Паразит буде вигнаний: астрологи розповіли, як і коли може закінчитися війна в Україні

Паразит буде вигнаний: астрологи розповіли, як і коли може закінчитися війна в Україні

Українським захисникам вдасться відбити всі деокуповані території, а літо 2023 року стане часом успішного контрнаступу.

Такий прогноз озвучила астролог Ангеліна Вакуліна.

За її словами, Росія на тлі військових провалів може добровільно відмовитись від захоплених регіонів. Вакуліна на 100% впевнена у перемозі України та стверджує, що закінчення конфлікту буде досить несподіваним.

“Найімовірніше – це буде зміна влади в РФ, а укладення договору буде з іншою владою. У Росії буде поділ території, громадянська війна і частина території може відійти Китаю. Буде виплачено компенсації Україні. Росія відмовиться від раніше окупованих територій України, зокрема й Криму”, – продовжила астролог.

Літо 2023 року Вакуліна назвала часом успішного контрнаступу. За її словами, в результаті операції “паразита” буде вигнано з українських територій, завдяки чому цілісність країни відновиться. Окремо астролог прогнозує, що восени в РФ можливі революції та перевороти, а всі фактори вказують на зміну влади у Кремлі.

Влад Росс, у свою чергу, стверджує, що вже у травні 2023 року Росія відчує на собі доленосний розгром.

“Наступна перемога нашої країни вже підкріплена зірками, і після 16 травня відчутно запахне розгромом Росії. 16 травня 2023-го він залишить знак Овна, через що в житті представників цього знака закінчиться період успіху, правда, ще деякий час на них чекає успіх у фінансових справах. А ось у Тельців у зв’язку з переходом Юпітера в їхній знак все тільки починається, тому на представників цього знака чекає приголомшливий рік. Юпітер залишатиметься в Тельці до 24 травня 2024 року”, – додав Влад Росс у своєму астрологічному прогнозі.

Читайте також  Астролог назвав дати, коли війна в Україні зійде нанівець (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело