Вже стало страшно по-справжньому: на росії скасували парад перемоги на 9 травня

Вже стало страшно по-справжньому: на росії скасували парад перемоги на 9 травня

Несподівано
Перелякані окупанти вже прямо кажуть, що бояться отримати “по шапці”

З моменту повномасштабного вторгнення русня постійно заявляла про те, що захопить “Київ за три дні”, і що перемогти “рф неможливо”. Насправді все виявилося зовсім інакше – путінські обірванці ні на що не здатні, і розуміти це почали, в тому числі й на росії.

Зокрема, у бєлгородській області відмовилися від наміру проводити парад перемоги 9 травня. Офіційна причина – “щоб не створювати скупчення військової техніки та військовослужбовців у центрі бєлгорода і не провокувати супротивника”.

Те саме заявили в курську, де “з міркувань безпеки” 9 травня не проводитимуть парад. Там заявили, що таке рішення пов’язане із позицією оперативного штабу регіону, який минулого тижня вирішив посилити антитерористичні заходи.

Насправді всі чудово розуміють, що військової техніки у русні залишилося зовсім небагато, як і військовослужбовців, яких кидають на забій на території України.

Очевидно, що перелякані рашисти бояться ракет та безпілотників ЗСУ, які вже неодноразово залітали на сотні кілометрів углиб країни-агресора.

Читайте також  Ракетні удари по Україні 9 травня: чи є загроза?

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело