Квітень та травень: астролог назвав переможні дати для ЗСУ та всієї України

Квітень та травень: астролог назвав переможні дати для ЗСУ та всієї України

Згідно з прогнозом, українські захисники зможуть вигнати російських окупантів та показати їм, хто в Україні господар.

Найближчі місяці можуть стати переломними у війні, яку Росія розв’язала проти України. Йдеться про квітень та травень.

Астролог Влад Росс навіть назвав точні дати, які стануть переможними для ЗСУ та для всіх мешканців України.

За його словами, дуже серйозними та вдалими днями для нашої країни стане проміжок із 15 по 25 квітня.

“У цей час буде можливий несподіваний прорив Збройними силами України фронту. Вони покажуть російським окупантам, де раки зимують. Найпотужніший, просто бомбічний прорив може статися якраз в аурі цього затемнення – 15-25 квітня”, – запевнив Влад Росс, якого цитує Головред.

Астролог також наголосив на даті 21 квітня – ця дата може стати знаковою в частині звільнення окупованих територій.

“На ретроградному Меркурії ми зможемо повертати землі, які захопила Росія. Повернення завжди найкраще робити, коли Меркурій “відступає назад”. У даній ситуації ретроградність програватиметься тільки на нашу користь”, – пояснив Росс.

Щодо травня, за словами Росса, цього місяця сприятливими для України датами стануть відразу кілька дат. Щоправда, є одна небезпека: саме у травні Путін відчує, що він програв війну і буде як ніколи небезпечним. За його словами, у травні Путін зможе застосувати тактичну ядерну зброю.

“Ці дні будуть поблизу місячного затемнення, яке відбудеться 5 травня. Вдалими для ЗСУ датами будуть 4-9 травня. Вони можуть принести українській армії важливі рішення та прориви”, – прогнозує Влад Росс.

Як повідомлялося раніше, в Інституті вивчення війни (ISW) вважають, що Росія посилила ядерний шантаж для того, щоб спробувати призупинити військову допомогу Україні з боку Заходу перед контрнаступом ЗСУ. Ризик ядерної війни, на їхню думку, залишається низьким, а розміщення тактичної ядерної зброї в республіці Білорусь навряд чи вплине на ситуацію на полі бою в Україні.

Читайте також  Лукашенко офіційно вступив у війну

Як підкреслили в Інституті вивчення війни, ядерна зброя РФ у Білорусі майже напевно контролюватиметься Москвою, персонал якої знаходиться на постійній основі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело