Ядерний удар по Москві: астролог розповів, як ЗСУ спалять Кремль та Путіна

Ядерний удар по Москві: астролог розповів, як ЗСУ спалять Кремль та Путіна

Війна в Україні триває більше року, і весь цей час багато хто намагається спрогнозувати кінець протистояння.

На тлі постійних військових невдач Росія все частіше лякає світ ядерною зброєю. Після низки нових поразок, Путін заявив, що відправить ядерну зброю на зберігання до Білорусі.

Через все це Україні необхідно також мати ядерну зброю, щоб було що протиставити Росії. І така зброя в України з’явиться, до того ж не у віддаленому майбутньому. Докладніше про це інформує сайт Факти та коментарі, посилаючись на заяву астролога та спеціаліста системи архітектурного планування Васту-шастру Володимир Бадіян.

Маг стверджує, що у світі відбувається «стратегічне переформатування», яке вплине на розробку ядерної зброї. Астролог стверджує, що навіть якщо Захід не відправить в Україну ядерну зброю, вона самостійно її розробить.

«Тактична [ядерна] зброя у нас точно буде. Можливо, ми самі прийдемо до цього. Це питання одного-двох років», – спрогнозував він.

Маг також спрогнозував подальше військове загострення, яке припаде на 21-22 квітня. І загалом квітень буде дуже насиченим на воєнні здобутки України, і це можна буде помітити вже 5 квітня. Також у квітні станеться щось несподіване, смерть якогось високопосадовця.

Астролог також упевнений, що Путін йтиме до кінця і задню не дасть. Єдине, що може вплинути на ситуацію – це його смерть. На думку Бадіяна, війна має закінчитися раптово. Росіяни просто підуть. А 2024 року ми вступимо до коаліції. Вже навесні чи восени розпочнуться переговори між Україною та Росією.

Що ж до глобальніших процесів, то Сполучені Штати поширюють свою гегемонію. Однак і Китай претендує на своє місце у світовому розкладі сил.

Читайте також  Пророцтво помітили у «Батьківщині-матері» (ВІДЕО)

Бадіан стверджує, що може бути таке, що Україна об’єднається з Росією проти Китаю, який згодом транслюватиме свою претензію до регіону.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело